Nagelriemolie/ Dadi oil

Dadil' oil

Product informatie

Dadi'Oil is een gecertificeerde organische nagel-en huidolie ZONDER kunstmatige toevoegingen. Het is een verzorgende nagelriem-en huidolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagelen aan de nagelriem! Dadi'Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die een duurzame techniek hanteren en geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado-, olijf- en jojoba-oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Daarnaast is er een natuurlijke vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige antioxidant. En je treft daarbij een mengsel van 21 essentiële oliën, die een aangename en herkenbare geur hebben, ook voor mannen. Dadi'Oil werkt ook in de pedicurepraktijk als ondersteuning samen met Miracure (anti-mycose) middel voor optimale en blijvende resultaten.

Het resultaat van de Dadi' Oil is verbluffend! 80% van allenagelproblemen worden veroorzaakt door uitdroging. Door het gebruik van de Dadi' Oil minimaal 2 keer per dag kan je veel resultaat boeken!

Elk ingrediënt in de Dadi’ oil heeft een functie!

Avocado olie

Stimuleert de celregeneratie en ondersteunt de regulering de nagel.Daarnaast beschermt avocado olie de nagels tegen de wind en de zon.Avocado olie bevat een beschermingsfactor van maximaal 15.Avocado olie is zeer rijk aan vitaminen, vooral vitamine A,B en E en carotenoïden.Carotenoïden beschermen ons tegen de zon. De ultraviolette straling verlaagt de plasma- en huidconcentraties.

Olijf olie 

Houdt de huid jong, zacht en soepel.Olijf olie werkt heel goed op de huid voor mensen met eczeem, allergieën en huidveroudering.Olijf olie houdt de vochtbalans op pijl.

Jojoba olie

Is extra goed bij eczeem, psoriasis, geïrriteerde huid, vette huid en ouder wordende huid. Ideaal voor mensen die ook psoriasis op de nagels hebben.Van jojoba-olie zijn geen contra-indicaties bekend; dat betekent dat het door iedereen wordt verdragen.Jojoba olie heeft een ontstekingsremmende functie.