Bij mij in de salon staat hygiëne op nr. 1. Alles wordt na elke klant gereiningd en heeft ieder zijn eigen vijl. Ik werk met Barbicde en Lampe Berger. Ook draag ik zelf altijd een werkschort en handschoenen.

Lampe Berger is het meest doeltreffende ontsmettingsmiddel voor huishoudelijk gebruik op de markt (dankzij zijn vermogen bepaalde moleculen die verantwoordelijk zijn voor slechte geurtjes te vernietigen ), als een esthetische en originele parfumverstuiver, om thuis een kwalitatief hoogstaande geur te verspreiden.

Dankzij de doeltreffende werking om mensen te beschermen tegen de risico’s van de aanwezigheid van micro-organismen in de lucht heeft het Merk Lampe Berger zijn reputatie opgebouwd.

Barbicide is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel, gemakkelijk en voordelig. Barbicide is de nummer 1 op het gebied van desinfectie. Barbicide werkt effectief tegen bacteriënen en schimmels, bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella evenals HIV en hepatitus B en C.