Huisregels:

* Ik werk alleen volgens afspraak en betaling is zowel via pin of tikkie mogelijk.

 * Ik ben niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelstudio is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

 * Hygiëne staat hoog in het vaandel.  Na elke behandeling wordt alles grondig gedesinfecteerd en heeft ieder zijn eigen vijl!

 * Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar of ouder.

* Kunstnagels zetten voor 1x en geen nabehandeling of verwijderen, wordt niet gedaan bij mij in de salon. Plan dus een afspraak in voor een nieuwe set en bijvullen of verwijderen.

 * Nagels worden niet gelakt bij schimmels/ bacteriële infecties. (kalknagels)

 * Afspraak afzeggen? Geen probleem echter wel minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Wanneer er later wordt afgezegd wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Wordt er niet afgemeld dan zal de volledige behandelingskosten in rekening worden gebracht.

* geen nieuwe afspraak gemaakt na je laaste bezoek na 8 weken wordt je verwijderd uit het online afspraken systeem. Tenzij je een klant bent die af en toe komt. Of een reden hiervoor hebt. Zo krijgen anderen dames ook een kans. 

 * Op tijd komen is erg belangrijk. Wanneer u meer dan 10 minuten te laat bent en er na u nog een afspraak gepland staat, kunt u niet meer behandeld worden en dient u een nieuwe afspraak te maken.

* Het afzeggen van afspraken kan via WhatsApp, mail of een persoonlijk bericht via Facebook

* Wanneer er een nagel los zit door bijv. heel hard stoten, plak deze dan zelf niet, maar bel gelijk voor een afspraak. Onder het loszittende deel zit vocht door van alles wat u die dag heeft gedaan (douchen, afwassen, etc.). Wanneer u zelf de nagel plakt blijft het vocht zitten en kan het dus geen kant meer op. Hierdoor kan een een schimmel ontstaan, en bent u verder van huis.

* Max. 5 weken tussen elke behandeling anders wordt u behandeling als nieuwe set berekend.

 * Roken en eten is niet toegestaan

 * Het is niet toegestaan om zonder overleg derden/kinderen mee te nemen gedurende de behandeling

 * Parkeren in de straat, denk aan de blauwe zone!

 GARANTIE:
 Ik geef op iedere behandeling 1 week garantie.

Bij de volgende punten vervalt deze garantie:

- bij geen gebruik nagelriemolie
 - Uw nagels zijn behandeld door derden
 - Verkeerd gebruik door uzelf
 Reparaties en de daarbij behorende kosten worden in overleg
 met u uitgevoerd
- geen melding van gebruik medicijnen