Je handen zijn je visitekaartje.

Mooie verzorgde (lange) nagels zonder er zelf naar te hoeven omkijken klinkt natuurlijk ideaal. En dat is het ook! Een felle zomerkleur, warme winterkleur, french manicure, glitters of naturel look, alles is mogelijk! 

Gelnagels
In tegenstelling tot gelpolish kunnen bij kunstnagels jouw eigen nagels worden verlengd door middel van een tip/sjabloon. De nagels worden door middel van diverse lagen gel opgebouwd waarna ze afgelakt worden met gelpolish en uitgehard onder UV/ LED. De nagels zijn minder flexibel dan bij gelpolish, maar ook harder. Perfect als je bijvoorbeeld een nagelbijter bent of veel met je handen in water zit. Ook kunstnagels zijn direct droog en blijven tot wel 4 weken mooi!

  • Extra hard
  • Natuurlijke nagels kunnen worden verlengd

Gellak
Gellak (ook wel gelpolish of soak off gel genoemd) is een product dat eigenschappen van gel en nagellak combineert. De gel wordt aangebracht op de natuurlijke nagels en uitgehard onder een UV/LED lamp. Hierdoor worden sterke, flexibele en prachtig gekleurde nagels gecreëerd die er tot wel 4 weken perfect uit zien en direct droog zijn zodra je de deur uit gaat! 

  • Geen beschadiging aan de natuurlijke nagels
  • Geeft de natuurlijke nagel iets meer stevigheid

Acrylgel is een compleet nieuw systeem op het gebied van kunstnagel technieken. Het is een ontwikkelde gepatenteerde tripolymer formule. Het heeft de hardheid van acryl, maar de substantie van een hard gel. Het heeft geen doordringende geur zoals bij acryl en is makkelijk te verwerken. Het is een super lichte kunstnagel die dus ook nog eens hartstikke sterk is. Dit zelfs terwijl hij nog dunner en is dan een hard gel. Ook de acrylgel wordt uitgehard in de uv/ led lamp.

Een afspraak bij de nagelstudio kan uitsluitend op afspraak.